Mogelijkheden 

Persoonlijke Hulp
Hulp bij het snel voorbereiden van een effectieve presentatie/ speech. Samen kijken naar de doelstelling, het publiek analyseren, zwaartepunten leggen in de presentatie, oefenen, synergie met de hulpmiddelen realiseren, begin en einde krachtig maken. Dat alles in enkele dagen.

Advies en Feedback bij proefpresentatie
Presentaties vragen altijd voorbereiding, vooral als ze belangrijk zijn voor je bedrijf of voor jezelf. Daarbij is vooraf oefenen essentieel; dan pas blijkt of het goed loopt en overtuigend is. Vooral als je een presentatie/ speech geeft over een nieuw onderwerp en deze presentatie/ speech daarna nog meerdere keren gaat houden kan het interessant zijn om deze onafhankelijk te laten beoordelen.
A B ? D ZakelijkSpreken heeft veel ervaring met presentaties en is veel onafhankelijker dan je collega's/ leidiggevenden.

Persoonlijke training - mentoring.
Groeien als zakelijk spreker is een traject dat nooit eindigd. Een stevige basis is  essentieel. De Closed Loop Presenteren© methodiek is daarvoor geschikt. Uiterst efficient is het met enkele uren training de basis leggen, daarna gevolgd door contacten op momenten dat belangrijke presentaties gegeven gaan worden. Omdat we elkaar dan kennen van de training is samenwerken daarbij heel effectief.

Last minute Advies en Support
Het voorbereiden van presentaties is vaak laatste-minuten werk. Op het moment dat je het het hardste nodig hebt, is er geen tijd meer voor training of coaching. Maar je wilt wel advies, hulp of iets anders om de presentatie klaar te krijgen.
Ook op het laatste moment is het nog mogelijk om mij advies te vragen. Je wilt een onafhankelijk advies? Je wilt ideeŽn om uw sheets verder te verbeteren? Of je wilt ze even 'op laten poetsen'. Je krijgt ze inhoudelijk onveranderd maar in effect versterkt binnen enkele uren terug. (mits ik er van te voren in mijn planning rekening mee heb kunnen houden.)

Jaarlijkse onderhoudsbeurt
Een jaarlijkse feedback; kort samenwerken met een onafhankelijke specialist die bekend is met de vele mogelijkheden van presenteren in 2021/22.
Iedere spreker moet zo nu en dan geÔnspireerd worden om zijn/haar aanpak te moderniseren en effectiever te maken.

Sparring partner voor management
Met mijn langjarige en brede management ervaring kan ik als sparring partner bijdragen bij het formuleren van je boodschap, je strategie, je plannen.
Met creativiteit, alertheid en kennis van de situatie waarin managers opereren, ondersteun ik je. Het resultaat kan een presentatie zijn, maar ook een actieplan, een beleidsplan, een interne marketing activiteit of iets vergelijkbaars.Trainingen in presentatie- en spreekvaardigheid zijn een goed begin, maar als het echt belangrijk gaat worden is een mentor de beste aanpak naar een effectieve presentatie of speech.
Op de achtergrond een SprekersMentor, altijd beschikbaar voor onafhankelijk advies en assistentie. Een rustig gevoel.

Maak een QUANTUMLEAP in uw ontwikkeling als spreker.
Investeer tijd en gebruik mijn meerwaarde voor uw groei.
AB?D ZakelijkSpreken  Benedendorpsweg 39  6862WC Oosterbeek   026 334 2839   06 273 65 297      KvK 82165610